VUČIĆ ŠOKIRAO I JOVANU JOKSIMOVIĆ: „Recite nam ime i mi ćemo ga uhapsiti…“

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na Prvoj TV, rekao je, nakon poruke gledateljice, da će provjeriti i uhapsiti onoga ko je od nje tražio novac da bi je zaposlio.

  • Regija

  • 13. Jun. 2020  13. Jun. 2020

  • 0

"Recite nam ime tog i mi ćemo ga uhapsiti. Uhapsićemo ga odmah čim proverimo da li je to istina", rekao je Aleksandar Vučić.

Voditeljica Jovana Joksimović pročitala je tokom emisije poruku osobe koja se predstavila kao medicinska sestra i koja je navela da joj je neko tražio novac da se zaposli u bolnici. Ona je navela i ime te osobe i dodala da joj je rečeno da ili će dati novac ili će se učlaniti u stranku. U poruci je navedeno da je riječ o Očnoj klinici.

"Da je ovo istina, toliko bih bio užasnut. Srećan sam da sam ovo pročitao da to više nikada nikome ne padne na pamet. Videćete kako će da prođu oni koji su u tome učestvovali. Lekari i medicinske sestre mogu privatno da imaju partijsku pripadnost", kazao je Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...