GOTOVO JE: Zlatan Ibrahimović napušta Milan, švedski napadač otkrio gdje će završiti karijeru...

Prema informacijama do kojih je došla Gazzetta dello Sport, 38-godišnji napadač neće produžiti ugovor s Rossonerima i napustit će klub još ovog ljeta

  • Sport

  • 14. Jun. 2020  

  • 0

No, karijeru neće završiti. On će obući dres švedskog Hammarbyja, tima u kojem ima i vlasnički udio i s kojim je trenirao tokom prethodnih mjeseci.

Ipak, Ibra će do kraja ostati fokusiran da s Milanom izbori plasman u evropska takmičenja i sigurno da ćemo ga na terenu do samog kraja vidjeti s istinskim žarom i voljom.

Zlatan je u bogatoj karijeri nosio dresove istinskih velikana evropskog fudbala. Počeo je u Malmeu, a pored Milana nastupao je još za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu i PSG, a dvije godine je bio član MLS ekipe LA Galaxy.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...