NEZAPAMĆENI ZLOČIN ZGROZIO SLOVENIJU: Mladić nožem izmasakrirao tri člana porodice, zaklao je baku, djeda i strica, a onda…

Sloveniju je zgrozila tragedija koja se dogodila u obiteljskoj kući u naselju Škocjan, u općini Domžale, gdje je mladić jučer ubio nožem tri člana obitelji

  • Hronika

  • 14. Jun. 2020  

  • 0

Policija je saopćila da je 24-godišnji muškarac oštrim predmetom teško ranio tri osobe s kojima je u rodbinskom odnosu, stare 81, 74 i 51 godinu, te da su od dobivenih ozljeda odmah preminule.

Svi su od teških zadobivenih rana umrli na mjestu događaja, a počinitelj se policiji predao bez otpora.

Policija zbog interesa istrage ne otkriva druge pojedinosti, a lokalni mediji navode da je 24-godišnjak nožem na okrutan način ubio djeda, baku i strica. 

Susjedi su potreseni, osumnjičenog počinitelja opisuju kao "mirnog i ljubaznog" mladića iz inače neproblematične obitelji, javila je Slovenska televizija.

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...