SANDRA BAGARIĆ ŠOKIRALA BESRAMNIM ODGOVOROM: "Ja sam Bosanka koja zaista voli ugađati... Mana je što se, kad je muž uvijek s tobom, ne možeš kur*ati!"

Govoreći o svom životu sa tri muškarca, operna pjevačica na kraju se našalila priznaviši kako je dijeliti sve sa suprugom te kako to, ipak, ima manu...

  • Estrada

  • 14. Jun. 2020  

  • 0

Operna pjevačica Sandra Bagarić, porijeklom Zeničanka, dala je intervjuu za "RTL Exkluziv" u kome je govorila o svom životu, porodici, izgledu, kilogramima u izolaciji, ali je otkrila i jednu manu dijeljenja svega sa suprugom.


- Sretna sam što još uvijek mogu stati u isti konfekcijski broj, mada u zadnje vrijeme više preferiram one stvari koje imaju malo više elastina - našalila se. 

Na muzičkoj akademiji u Zagrebu diplomirala je 1996. godine, a ondje je upoznala i sadašnjeg supruga Darka Domitrovića (55). U braku su 23 godine, imaju dva sina, Marka (20) i Lovru (15), koje je naviknula na to da mama sve stigne, i oprati, spremiti, otići do tržnice.

sandra-bagaric


- Ja sam ona Bosanka koja zaista voli ugađati, ponekad sam ljuta, ljuta na sebe jer sam ih ja tako naučila, nisam primadona nego prima-doma, nemam nikakve čistačice, dadilje niti sam ih ikada imala - kaže ona.

Sebe smatra prevelikim egocentrikom pa tvrdi da se nju ne može čuti kako ogovara kolege jer je zaokupljena sobom. 

Na kraju se našalila priznaviši kako je dijeliti sve sa suprugom te kako to, ipak, ima manu...

- Mana je to što kad odeš na put, ne možeš se kurvati, muž je s tobom uvijek. Što možda neki od mojih kolega koriste za takve stvari. Drugo, sreća je to što kad negdje putujete po svijetu, možete tu ljepotu podijeliti s nekim i imati uspomene - kazala je Bagarić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...