JE LI PRINC HARRY VEĆ ZAŽALIO ŠTO JE NAPUSTIO KRALJEVSTVO: Velika novost u kalifornijskom životu Meghan i Harryja, svi pričaju samo o njoj…

Obiteljski život Meghan Markle i princa Harryja dobit će novu dinamiku...

  • Show

  • 15. Jun. 2020  15. Jun. 2020

  • 0

...nakon što se u njihov losanđeleski dom useli njena majka Doria Ragland.

Majka Meghan Markle uselit će se u dom princa Harryja i njegove supruge, a sve kako bi im pomogla u odgoju njihovog sina Archieja, ali i provela više vremena s obitelji. Nekadašnja glumica jedva je čekala da više vremena provodi sa svojom majkom, pogotovo nakon teškog perioda koji je imala tokom života u Velikoj Britaniji. Doria će se obitelji pridružiti u njihovom novom domu u Los Angelesu. 

Meghan, Harry i Archie nisu nikako imali priliku da se druže s Dorijom otkako su se preselili u Los Angeles, jer su nastupile mjere izolacije zbog globalne pandemije, koja je paralizirala i Kaliforniju.

"Princ Harry i Doria, uprkos svim silnim šalama na račun loših odnosa punice i zetova, imaju prijateljski odnos i sjajno se slažu", otkrio je izvor, dodavši da se majka Meghan Markle najviše veseli vremenu s unučićem Archiejem.

Doria Raglan je, inače, jedina iz obitelji Meghan Markle koja je prisustvovala kraljevskom vjenčanju. Poznato je da su majka i kći veoma bliske, a nova situacija sigurno je obje razveselila.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19: Meghan Markle leaves the Cliveden House Hotel accompanied by her mother, Ms Doria Ragland, ahead of her wedding to Prince Harry at St George's Chapel at Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Bruce Adams - WPA Pool/Getty Images)Foto: Getty Images

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...