TIJANA AJFON U ĆELIJI SAMA, MOŽE DA KORISTI TELEFON: Njen advokat hladno tvrdi: Vraća se STAROM BIZNISU!

Miloš Stevanović, advokat koji zastupa starletu Tijanu Ajfon, koja je osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju, otkrio je kada bi starleta, eventualno, mogla da se nađe na slobodi.

  • Estrada

  • 15. Jun. 2020  15. Jun. 2020

  • 0

"Tijana je prije nekih četiri-pet dana prebačena iz zatvora u Doboju u pritvorsku jedinicu Kaznenopopravnog zavoda u Bijeljinu. Ona se osjeća dobro, smještaj je dobar. Mi očekujemo da bi ona uskoro mogla da se nađe na slobodi, ne znamo tačno još koji datum je u pitanju, ali to ćemo znati vrlo brzo. Svakodnevno idem kod nje u posjetu, čujemo se dnevno najmanje jednom. Tijana je u kontaktu sa svojom porodicom, koja vodi računa o njoj, javlja joj se dosta prijatelja. Mi se nadamo da će vrlo brzo ona biti u prilici da sama daje izjave", istaknuo je Stevanović.

Advokat Tijane Ajfon dodao je da se redovno čuje sa starletom osumnjičenom za prostituciju i istaknuo da je ona jedina koja je i dalje u pritvoru, jer je u akciji "Kristal" u kojoj je uhapšena, bila jedina državljanka Srbije.

"Svi su ostali pušteni s obzirom na to da su državljani Bosne i Hercegovine, Tijana je jedina koja je iz Srbije. Podsjećam vas da Tijana ništa nije priznala ni potpisivala bilo kakve sporazume, tek će uslijediti eventualno suđenje ako dođe do podizanja optužnice", rekao je advokat pa dodao da je u ćeliji straleta sama, ali da ima korektnu saradnju sa policijom i da će se po izlasku iz pritvora vratiti svom biznisu.

"Kad bude izašla iz pritvora, nastaviće da se bavi svojim biznisom koji je radila i prije, a to je taj salon koji je nedavno otvorila. Sama se nalazi u pritvorskoj ćeliji i ima korektnu saradnju sa policijom. I hrana je dobra i može da koristi i telefon da priča sa mnom."

(Kurir/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...