BUNDALO ODGOVORIO NA PROZIVKE TRIVIĆ: Nisam "spavač" koji radi protiv interesa PDP-a

Perica Bundalo, šef Kluba poslanika PDP-a, rekao je za "Nezavisne" da je pismo koje se pojavilo u javnosti, a koje je poslala Jelena Trivić, njegova zamjenica u Klubu, stav pojedinca te da ga ne želi komentarisati.

  • Politika

  • 15. Jun. 2020  15. Jun. 2020

  • 0

"Neka se time bave organi stranke, a javnost neka sama ocijeni u čijem interesu radim ja ili bilo ko drugi. To je sve što mogu reći o tome, ne bih dalje komentarisao", rekao je Bundalo.

Podsjetio je da je trenutni sastav Kluba biran u novembru 2018. godine po Statutu na određeno vrijeme te da je tačno da je bio dogovor da se, nakon isteka određenog perioda, bira novo rukovodstvo.

"I to je cijela istina. Nikakve odluke nismo donosili, sastajali smo se više puta, razgovarali smo na tu temu, zadnji put još polovinom maja. Odlučeno je da se o tome razgovara u nekom narednom periodu", rekao je Bundalo.

Na naše pitanje ima li "spavača" u PDP-u i da li pojedinci u toj stranci rade za interes vlasti, odgovorio je odrečno te da javnost treba da ocijeni ko kako radi.

"Ono što mogu reći za sebe je da sam jedan od osnivača PDP-a s članskom kartom s rednim brojem deset. Ja nikada i nikako ne bih mogao raditi protiv interesa nečeg što sam stvarao. Takve konstatacije apsolutno ne stoje", rekao je Bundalo.

(NN/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...