ČUBRILOVIĆ KAO NA IGLAMA: Mazalica otkrio kako će glasati Dodikovi poslanici, hoće li predsjednik Narodne skupštine preživjeti utorak!?

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica istaknuo je da predsjednik parlamenta Nedeljko Čubrilović ima podršku ove stranke te da neće podržati prijedlog za njegovo razrješenje.

  • Politika

  • 16. Jun. 2020  16. Jun. 2020

  • 0

Mazalica je naglasio da je u razlozima za Čubrilovićevu smjenu, koje je pobrojao SDS, iznesen niz tendencioznih i netačnih tvrdnji.

"Neke stvari koje mu oni zamjeraju su kod mene još više učvrstile uvjerenje da Čubrilović treba da ostane predsjednik Skupštine, svakako jer je u teškim okolnostima u kojima se nalazila Republika pokazao visok stepen političke zrelosti i odgovornosti", rekao je Mazalica za "Euro blic".

Uoči današnje sjednice Narodne skupštine, Mazalica je ocijenio da je parlament postao poligon za najprizemnije uvrede, reketiranja i egzibicije.

"Poslanici sve manje diskutuju o temi koja je na dnevnom redu, sve manje čitaju materijale, sve više nastoje da privuku na sebe pažnju bez ponude kvalitetnog sadržaja i prijedloga", smatra Mazalica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...