KONAKOVIĆ TVRDI DA "IMA RUKE": "Vladu KS mijenjamo odmah nakon što uzmemo..."

Elmedin Konaković, predsjednik stranke Narod i pravda, izjavio je da je moguće smijeniti Vladu Kantona Sarajevo, ali da bi taj proces trajao najmanje dva i pol mjeseca.

  • Mini market

  • 16. Jun. 2020  16. Jun. 2020

  • 4

On je na svojoj Facebook stranici napisao da ''imaju ruke'' za smjenu Vlade.

''Vladu Kantona Sarajevo možemo smijenjivati već od sutra, imamo ruke. Taj proces bi trajao dva i pol mjeseca minimalno. Ljudima je muka od stalnih zastoja i promjena političkih. Fokusirani smo na lokalne izbore, a Vladu KS mijenjamo odmah nakon što uzmemo opštine, načelnička mjesta i većine u vijećima. Imat ćemo tad vlast po vertikali, funkcionalnu i mnogo bolju od trenutne'', izjavio je Konaković.

Podsjećamo, stranka koju vodi Konaković, bila je dio ''stare većine'', koja je smijenjena krajem prošle godine uz veliki interes javnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...