ĐOKOVIĆEV OTAC OTKRIO KAKO JE OSVOJIO SVOJU SUPRUGU: „Odakle je mlada, ŠTA, HRVATICA…!?

Srđan i Dijana Đoković, roditelji najboljeg svjetskog tenisera, koji je trenutno u Hrvatskoj, u braku su 33 godine i ponosni su roditelji ukupno tri sina. A kako se dogodio njihov prvi susret, otkrio je ponosni tata u emisiji "Balkanskom ulicom"...

  • Regija

  • 17. Jun. 2020  17. Jun. 2020

  • 0

"Prvi susret? Bila je u skijaškom kombinezonu na vrhu planine Kopaonik. Da, prvo sam zapazio njezinu siluetu. Došla je skijati i polagati za instruktora skijanja i, eto, na kraju se nasanjkala", rekao je uz osmijeh Srđan.

Na pitanje voditeljice je li je odmah uspio zavesti, Srđan je odgovorio:

"Pa, bilo je nekoliko dana uveravanja."

U vezi s vjenčanjem, otkriva emisija, dogodilo se možda nešto brže, jer je Dijana neplanirano ostala u drugom stanju.

"Začeo se Novak. Ona je posegnula za nekim ženskim trikom i rekla mi je da ja nemam nikakve obaveze i da je ona odlučila roditi dete. Sve ostalo je istorija. Dogodilo se šta se dogodilo", rekao je uz osmijeh Srđan.

Dijana nije skidala osmijeh s lica, također je ispričala jednu anegdotu.

"U jednom trenutku sam čak postala i pjevačica! Naime, Srđanova pokojna mama zvala je sestru koja je malo gluha i rekla je: "Srđan se ženi." Ona je odgovorila: "Super, odakle je mlada?" Srđanova mama kaže: "Hrvatica!", a sestra uzvraća: "Aaaa, pjevačica! Ma, nema veze!", otkrila je Dijana, koja je s vinkovačkog područja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...