POSLJEDICA DOBRE SARADNJE: Tri bivša člana Nezavisnog bloka pojačala SDA (VIDEO)

Zastupnici u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine Dženana Hodžić i Elmedin Voloder te predsjednik Grupacije poslodavaca Tuzlanskog kantona Ramiz Karić, bivši članovi Nezavisnog bloka, pristupili su danas Stranci demokratske akcije (SDA).

  • Politika

  • 18. Jun. 2020  18. Jun. 2020

  • 2

Hodžić je istaknula da je njen izbor SDA, jer tu pronalazi, kako je rekla, stabilan program rada, ali i kapacitet koji to može da podrži i realizira.

Naglasila je da je u proteklih godinu i po dana, od kada obavlja funkciju zastupnice u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH, imala priliku da sarađuje sa SDA te davati svoje sugestije i primjedbe.

"Današnje pristupanje SDA je samo formalnost, gdje samo potvrđujem da podržavam koncept i program SDA i prepoznajem njihov kapacitet kao stranku s najbrojnijim članstvom", istaknula je Hodžić.

Šef Kluba zastupnika SDA u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH Osman Ćatić istaknuo je da je to samo verifikacija njihovog rada i doprinosa.

"Nama je drago da nam se pridružuju mladi i obrazovani ljudi koji su prepoznati u svojim lokalnim zajednicama. Njihovo znanje i iskustva će nas obogatiti", istaknuo je Ćatić.

Njihovim ulaskom u SDA, zaključio je, Klub SDA u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH će imati 30 zastupnika.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...