O NJEMU BRUJI ITALIJA: Miralem Pjanić u nemilosti trenera Juventusa, Barcelona ga ne može dovesti, a sada je procurila loša vijesti i iz Londona…

Italijanski mediji danima pišu kako se Maurizio Sarri želi riješiti Miralema Pjanića, a bh. reprezentativac najviše se povezivao sa prelaskom u Barcelonu i Chelsea.

  • Sport

  • 22. Jun. 2020  22. Jun. 2020

  • 1

Oko dogovora s katalonskim klubom, najveći problem je činjenica što Arthur Melo odbija da ide u Juventus, dok "Stara dama" ne želi drugog igrača Barcelone u zamjenu za bh. veznjaka.

No, osim s Barcelonom, Pjanić se prethodnih sedmica povezivao i s Chelseajem. Italijanski mediji objavili su da Sarri želi dovesti u klub svog ljubimca Jorginha, a Juventus je u zamjenu za ovog veznjaka ponudio upravo Pjanića.

Bilo je i priča da bi londonski klub mogao pristati na takav rasplet situacije, ali sada je jasno da od toga nema ništa. "Calciomercato" objavio je jutros da su iz Chelseaja i zvanično poručili Juventusu da nema ništa od razmjene igrača Pjanić - Jorginho.

Navodno se u sve uključio i Frank Lampard, koji je poručio da bi veliki gubitak bio za njegov tim da olako pusti Jorginha.

Lampard je savjetovao čelnicima Chelseaja da ne trebaju pristati na takav prijedlog Juventusa. Sada je veliko pitanje šta će biti s Pjanićem, jer su Barcelona i Chelsea, očito, odustali od njega.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...