DINO RAĐA, BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Čovik je napravija sve da pomogne nama, Hrvatima. I, naravno, budi dobar - izi govno…“

Dino Rađa, legendarni hrvatski košarkaš, izrazio je podršku Novaku Đokoviću, koji se našao na udaru svjetskih medija zbog događaja na Adria Touru.

  • Regija

  • 24. Jun. 2020  24. Jun. 2020

  • 0

Đokovića, organizatora Adria Toura, koji je, između ostaloga, posjetio Zadar, prozivaju, između ostalog, zbog propusta u organizaciji, nepoštivanja sigurnosnih mjera i olakog shvatanja cjelokupne situacije oko koronavirusa.

Uostalom, sam Đoković objavio je u utorak da je pozitivan na koronavirus, kao i njegova supruga Jelena, što je bombastično odjeknulo širom svijeta.

"Nevjerojatna je količina sranja po Novaku ovih dana, natjecanje tko će ga više pokenjat'. Čovik je napravio sve da pomogne nama, Hrvatima, da se promoviramo i probamo spasiti barem dio sezone. I, naravno, budi dobar i pojedi govno", napisao je Rađa na svom Facebook profilu uz svoju i Đokovićevu fotografiju.

Poruku Dine Rađe u cijelosti pročitajte u nastavku:

  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...