BANJALUČANKA IDE U ZATVOR: Pjevačica Romana Panić u Australiji krala pare preko bankomata!

Dvoje srpskih turista, među kojima je pjevačica Romana Panić, uhapšeno je u Australiji zbog korištenja sofiticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice i oni su osuđeni na 14 i 12 mjeseci zatvora, prenose australijski mediji.

  • Estrada

  • 25. Jun. 2020  25. Jun. 2020

  • 0

Pjevačica Romana Panić (45) i agent za prodaju nekretnina Filip M. (40) sumnjiče se da su tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu, prenosi autralijski portal Southcoastregister.

Oni su u Australiji boravili kao turisti, gdje su zapali u probleme s novcem prije nego što su smislili plan kako da nabave novac, izjavio je sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit.

Filip M. priznao je krivicu za 18 tačaka optužnice, Romana za 16 i oni će, pored toga što će morati da vrate novac, morati u zatvor – Filip M. 14 mjeseci, a Romana 12 mjeseci, odnosno bit će puštena uslovno poslije tri mjeseca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...