STANIVUKOVIĆ OTKRIO NEVJEROVATNE DETALJE AFERE: "Informacije o nabavci respiratora dobio sam na komadu toalet-papira"

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković tvrdi da je informacije o nabavci respiratora u Republici Srpskoj dobio na komadu toalet-papira.

  • Mini market

  • 25. Jun. 2020  25. Jun. 2020

  • 0

- Čovjek iz sistema me nazvao i rekao da hoće da mi pokaže neke podatke i dao mi ih na rolni toalet-papira. Znate zašto? Zato da ne bi ostavio otiske. Zato što se boji za svoj život i zato što je u ovoj zemlji sve bolesno - rekao je Stanivuković gostujući na televiziji "Al Jazeera".

S njim je u emisiji gostovao i portparol SNSD-a Radovan Kovačević, koji tvrdi da su tvrdnje koje iznosi PDP, lažne te da je u RS-u sve uredu.

- Evo, sada smo čuli da su opozicionari te lažne padatke dobili na komadu toalet-papria, jer je to, očigledno, prava podloga za takav sadržaj - rekao je Kovačević, dodavši da su podaci kojima barata opozicija, lažni.

Podsjećamo, iz PDP nedavno su iznijeli, kako tvrde, provjerene podatke o novaj aferi u Republici Srpskoj, koja je nabavila respiratore po cijeni rekordnoj u cijelom regionu, a kako tvrde, respiratore je uvezla firma supruga savjetnice Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH.

S druge strane, nadležni tvrde su to laži te da se radilo o cijeni u eurima. U međuvremenu se u priču o nabavci tokom koronavirusa uključilo i Ministarstvo unutrašnjih poslova RS-a, koje bi trebalo da utvrdi sve eventualne nepravilnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...