PJANIĆ ILI ARTHUR - KO JE BOLJI: Navijači Barcelone podijeljeni oko dolaska "Zmaja" na Camp Nou, svi bruje o izjavi Messija... (VIDEO)

Španski i italijanski mediji bruje o tome da su Barca i Juve sve dogovorili te da bi razmjena igrača mogla biti ozvaničena danas.

  • Sport

  • 26. Jun. 2020  26. Jun. 2020

  • 0

Pjanić će tako put Barcelone, a Arthur put Torina pa će Juventus na račun Katalonaca uplatiti još oko deset miliona eura.

Međutim, ovaj dogovor podijelio je navijače Barcelone. Dio njih se raduje dolasku bh. reprezentativca na Camp Nou, ali ruku na srce, više je onih kojima ovakav potez čelnika kluba nije jasan.

Navijači Barce prozivaju Josepa Mariju Bartomeua, jer vjeruju da je pogriješio što je 23-godišnjeg Arthura odlučio da pusti da ide u Juventus. Brazilac je u Barcu stigao u ljeto 2018. godine iz Gremija i pokazao je da se radi o dobrom igraču.

Na društvenim mrežama navijači Barce dijele izjavu Lionela Messija koji je tada hvalio Arthura i govorio da je on najbolji igrač kojeg je klub doveo u ljetnom prijelaznom roku prije dvije godine.

"Igrači koji su došli su veoma dobri, ali ako moram izabrati nekoga, onda će to biti Arthur", govorio je tada Messi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...