A, SAD, ADIO: Navijači Juventusa na društvenim mrežama se opraštaju od Pjanića, on "slučajno" potvrdio da je gotovo...

Mnogi vjeruju da je Pjanić i na ovaj način potvrdio da napušta "Staru damu" te da ćemo ga od naredne sezone gledati u dresu jednog od najboljih klubova na svijetu- Barceloni.

  • Sport

  • 27. Jun. 2020  27. Jun. 2020

  • 1

Danima se piše o tome da su Barcelona i Juventus konačno postigli dogovor o razmjeni igrača. Pjanić će tako karijeru nastaviti u dresu katalonskog kluba, dok u suprotnom pravcu ide Arthur Melo, koji je konačno pristao da bude dio ove priče.

Italijanski mediji objavili su da je Pjanić sinoć protiv Leccea odigrao možda svoju posljednju utakmicu u dresu Juventusa. Navodno će on već danas put Barcelone, gdje bi trebao ozvaničiti prelazak u katalonski klub.

No, također "Calciomercato" piše da bi Barca i Juve mogli dogovoriti da se ova razmjena ostvari tek u augustu nakon što se sezona i zvanično završi utakmicama Lige prvaka. Sve će, ipak, biti mnogo jasnije nakon što klubovi potvrde ovu razmjenu igrača.

Pjanić je sinoć protiv Leccea odigrao svih 90 minuta, a zatim je objavio nekoliko fotografija na Instagramu s ove utakmice. Bosanskohercegovački veznjak dobio je veliki broj komentara, a u većini slučajeva navijači Juventusa zahvalili su mu na svemu te su se već počeli opraštati od Pjanića.

No, jedan komentar posebno je privukao pažnju, jer je Pjanić odlučio da odgovori. Naime, jedan od Pjanićevih pratilaca na Instagramu Fabio Conte napisao je: "Ti ćeš uvijek biti jedan od nas", a bh. fudbaler mu je odgovorio srcem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...