DIREKTNO IZ BARCELONE: Miralem Pjanić sletio u katalonsku metropolu, odmah se zaputio na ljekarski pregled…

Itaijanski novinar Romeo Agresti, koji u stopu prati Juventus, objavio je kako je Miralem Pjanić stigao na ljekarske preglede u medicinski centar u kojem će po istom protokolu preglede obaviti i Arthur, koji je sinoć kasno doputovao iz Barcelone.

  • Sport

  • 28. Jun. 2020  

  • 3

Arthur i Pjanić će zamijeniti uloge nakon što obave preglede, pa ih samo formalnosti dijele od najuzbudljivije transfer priče ovog ljeta.

Ovaj 'trade' donijet će Barci i 10 miliona eura koje uz Pjanića Juventus mora da doplati za usluge 23-godišnjeg Brazilca.

Očekuje se da će najkasnije sutra ili već danas klubovi potvrditi transfere dvojice veznjaka, a da će se naknadno ustanoviti da li će do kraja sezone i jedan i drugi ostati u svojim klubovima, što bi značilo da će Pjanić u Kataloniju otići krajem osmog mjeseca, baš kao i Arthur u Torino.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...