PUKLA TIKVA: Nakon 24 godine braka, razvodi se slavni pjevač, pravna bitka za podjelu milionske imovine tek počinje…

U braku su proveli ukupno 24 godine pa se očekuje da će ovo biti jedna od skupljih brakorazvodnih parnica u SAD-u.

  • Show

  • 30. Jun. 2020  30. Jun. 2020

  • 0

Američki mediji pišu kako se hip-hip muzičar Dr. Dre i njegova dugogodišnja supruga Nicole Young razvode. Papire za raskid braka predala je upravo Nicole, i to nakon čak 24 godine provedenih u zajedništvu. 

Magazin People donosi vijest kako je 50-godišnja Nicole predala u ponedjeljak papire za razvod, a iako glasnogovornici neko vrijeme nisu htjeli potvrditi ljubavni brodolom slavnog para, na koncu su kazali kako je do njega došlo zbog nepomirljivih razlika.

Nicole Young i Dr. Dre

Nicole Young i Dr. Dre

Izvor: Profimedia / Autor: Terry Scott/SilverHub / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dr. Dre, drugi najbogatiji hiphoper na svijetu, čija je ukupna vrijednost procijenjena na 800 miliona dolara, i njegova uskoro bivša supruga nisu imali potpisan predbračni ugovor. U braku su proveli ukupno 24 godine pa se očekuje da će ovo biti jedna od skupljih brakorazvodnih parnica u SAD-u.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...