ZA NJOM UZDIŠU MILIONI: Australska seksi trenerica zadivila cijeli svijet, evo kako je stigla do savršene stražnjice… (VIDEO)

Australska fitnes trenerica Tammy Hembrow sa svojim obožavateljima dijeli detalje svoje rutine, kojoj duguje stražnjicu iz snova.

  • Sex i grad

  • 30. Jun. 2020  30. Jun. 2020

  • 1

Svi oni koji ovu 26-godišnju majku dvoje djece smatraju inspiracijom, sada mogu kopirati njene vježbe i učvrstiti stražnjicu i zablistati na plaži.

Demonstrirala je i pojasnila svaki dio 15-minutnog treninga koji praktikuje u svom domu. Potrebni su vam tegovi, a vježbe nisu nimalo jednostavne. Iako na prvu tako možda izgledaju, iskoraci i pulsiranja su dobro oznojili i Hembrow, koja je u zavidnoj kondiciji.


Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...