DRAMATIČNO U TUZLANSKOM KANTONU: Novih 38 slučajeva zaraze koronavirusom, preminuo muškarac iz…

U Tuzlanskom kantonu u posljednja 24 sata, prema podacima Kriznog štaba Ministarstva zdravstva TK, registrirano je 38 slučajeva zaraze koronavirusom, a preminuo je jedan muškarac od 66 godina iz Kalesije.

  • Vijesti

  • 01. Jul. 2020  01. Jul. 2020

  • 0

Broj aktivnih slučajeva u TK trenutno iznosi 376, a od toga je 30 u bolnici, uz dvoje na respiratoru. U kućnoj izolaciji je 346 zaraženih koronavirusom.

Od novih 38 slučajeva u TK, ponovo ih je najviše u Tuzli, i to 15, u Lukavcu i Sapni je po šest novih pozitivnih, u Kalesiji pet, u Živinicama tri, u Doboj-Istoku dvoje i u Banovićima jedna osoba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...