BEZ LJUBLJENJA I UZDISANJA: Amsterdamske prijateljice noći počinju sa radom, ali na šta će to ličiti...

Erotske plesačice i prostitutke izgubile su svoj glavni izvor prihoda od kada su prije tri i po mjeseca uvedene mjere.

  • Sex i grad

  • 01. Jul. 2020  01. Jul. 2020

  • 0

Seksualni radnici u Holandiji ponovo su ugostili svoje mušterije, nakon što je ta zemlja olabavila mjere protiv širenja koronavirusa. Ipak, neke mjere su zadržane - nema ljubljenja i dubokog uzdisanja u lice, prenosi Reuters.

Erotske plesačice i prostitutke izgubile su svoj glavni izvor prihoda od kada su prije tri i po mjeseca uvedene mjere, a bile su iznenađene kada je holandska vlada pomjerila datum da mogu da počnu da rade sa 1. septembra na 1. juli. Amsterdamska četvrt crvenih fenjera, gdje hiljade ljudi dnevno posjećuju seks-prodavnice, erotske plesačice i prostitutke, pust je od kada su uvedene mjere.

Sindikat četvrti crvenih fenjera zagovarao je što ranije otvaranje, navodeći kao razlog to što seksualni radnici i dalje moraju da plaćaju zakup za svoje lokale, a da bi preživjeli moraju da rade ilegalno. "Jedva čekam da počnem da radim. Nadam se dobrom danu", rekla je dvadesetdevetogodišnja seksualna radnica koja radi u jednom klubu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...