IZDRŽITE JOŠ MALO, SLIJEDI RASHLAĐENJE: Vremenska prognoza za narednih nekoliko dana…

Donosimo vam vremensku prognozu za četvrtak, petak i subotu.

  • Vijesti

  • 02. Jul. 2020  02. Jul. 2020

  • 0

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne, pljuskovi i grmljavina se očekuju u centralnoj, istočnoj i sjevernoj Bosni. Vjetar slab do umjeren jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od 16 do 22, na jugu do 25, a najviša dnevna od 30 do 36 stepeni.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne mogući su lokalni pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura oko 17, a najviša dnevna temperatura oko 31 stepen.

U petak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne porast oblačnosti u Bosni može uvjetovati kišu, pljuskove i grmljavinu. Lokalno na sjeveru i sjeveroistoku Bosne su moguće obilnije padavine, praćene gradom i jakim udarima vjetra. Jutarnja temperatura od 16 do 21, na jugu do 25, a najviša dnevna od 25 do 32, na jugu do 35 stepeni.

U subotu u Bosni umjereno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini jutro sunčano uz umjeren porast oblačnosti tokom dana, što može uvjetovati lokalne pljuskove i grmljavinu. Jutarnja temperatura od 14 do 19, na jugu do 22, a najviša dnevna od 22 do 27, na jugu do 31 stepen.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...