IPAK JE BITNO?: Najnovija studija otkrila je koja veličina penisa žene najčešće dovodi do orgazma

Koliko ste puta samo čuli da veličina nije bitna?! Hmmm, sudeći prema najnovijoj studiji, ova floskula daleko je od istine.

  • Sex i grad

  • 02. Jul. 2020  02. Jul. 2020

  • 0

Stranica Big One Datin provela je istraživanje u kojem je učestvovala 4.761 žena te su morale odgovoriti na samo dva pitanja u vezi sa posljednjim seksualnim odnosom koji su imale:

1. Koliko je bio velik?

2. Jesu li doživjele orgazam?

I magična brojka bila je - 20 centimetara (to vam je negdje kao veličina A4 papira). Čak 44 posto žena koje su imale iskustvo s penisom te dužine, doživjelo je orgazam.

Treba znati s njim

Da vam bude malo lakše, studija je, također, pokazala da je penis dužine od 28 centimetara zadovoljio tek 30 posto žena, a isti postotak otišao je i onima sa penisom od 10 centimetara.

- Da, veličina penisa je važna, ali treba znati i s njim upravljati - napisala je jedna od učesnica. Druga je dodala da veličina pomaže, ali da isto tako ima veoma mnogo velikih penisa koji ne znaju iskoristiti svoj potencijal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...