EKSPLOZIJA U MOSTARU: Bacio bombu pa pobjegao vozilom

Mostarskoj policiji građani su jutros u 3.55 sati prijavili da je na raskrsnici ulica Gojka Vukovića i braće Đukić bačena bomba, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

  • Hronika

  • 02. Jul. 2020  02. Jul. 2020

  • 0

Povrijeđenih nije bilo. Kako saznajemo, građani su uočili nepoznatu osobu koja se sa mjesta događaja automobilom udaljila prema Šemovcu.

Pretpostavlja se da je riječ o bombi kašikari, a više informacija o svemu bit će poznato nakon uviđaja, koji će obaviti pripadnici Policijske uprave Mostar.

(Vijesti.ba)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...