TUGA DO NEBA: Teška saobraćajna nesreća kod Teslića; Jednogodišnje dijete poginulo, povrijeđena beba

Jedno dijete poginulo je u srijedu u teškoj saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Tedin Han – Bistričak u mjestu Mladikovine kod Teslića, saopćeno je danas iz Policijske uprave Doboj.

  • Hronika

  • 02. Jul. 2020  02. Jul. 2020

  • 0

Do saobraćajne nesreće došlo je kada su se sudarili automobil Mercedes, kojim je upravljala osoba inicijala S. T. sa područja općine Teslić, te Audi A6, za čijim je volanom bila osoba inicijala D. J. iz Teslića.

Od zadobijenih povreda smrtno je stradalo dijete u automobilu marke Mercedes J. T. (2019.), dok su tjelesne povrede zadobili vozač S. T. i ostali njegovi saputnici V. T. i dijete J. T. (2020).

Povrijeđeni su upućeni u dobojsku bolnicu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...