DODIKOV OBRAČUN S VOLJOM DRŽAVNOG PARLAMENTA: Vijeće naroda RS-a danas razmatra zaključke NSRS-a o...

Vijeće naroda Republike Srpske razmatrat će danas zaključke Narodne skupštine o Rezoluciji o poštovanju žrtava fašističkog režima i pokreta, koju je usvojio Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u vezi s odlukom o pokretanju postupka zaštite vitalnog nacionalnog interesa bošnjačkog naroda.

  • Mini market

  • 02. Jul. 2020  02. Jul. 2020

  • 0

Početak sjednice Vijeća naroda zakazan je za 12 sati.

Poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske su na posebnoj sjednici 1. juna usvojili 20 zaključaka u kojima se konstatuje da je Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH usvajanjem Rezolucije pristupio sramnom prekrajanju historijskih činjenica i pridružio se revizionističkim snagama, kojima je cilj uopštavanje i marginalizovanje stradanja Srba u Drugom svjetskom ratu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...