CIFRA IDE GORE: U RS-u testirano 311 uzoraka, a zaraženo je...

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Bolnici "Sveti vračevi" u Bijeljini i Univerzitetskoj bolnici u Foči u posljednja 24 sata izvršeno je testiranje 311 laboratorijskih...

  • Vijesti

  • 02. Jul. 2020  02. Jul. 2020

  • 0

...uzoraka, a novi koronavirus (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 58 osoba u Republici Srpskoj.

Radi se o 32 muške i 26 ženskih osoba, od kojih je 14 mlađe, 38 srednje i šest osoba starije životne dobi, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Prema mjestu prebivališta, devet osoba je iz Banje Luke, sedam sa Pala, šest iz Bijeljine, po četiri iz Kostajnice i Zvornika, tri iz Lopara, po dvije iz Ljubinja, Istočnog Sarajeva, Sokoca i Šamca i po jedna osoba iz Prijedora, Istočne Ilidže, Trebinja, Mrkonjić-Grada, Modriče, Doboja, Šekovića, Srebrenice, Ugljevika, Milića, Berkovića, Višegrada, Nevesinja, Teslića, Novog Goražda, Kozarske Dubice i Rogatice.

Do sada su u Republici Srpskoj potvrđena 2.372 slučaja koronavirusa, a preminulo je ukupno 125 osoba kod kojih je potvrđen test na novi koronavirus.

U Republici Srpskoj, od novog koronavirusa do sada su se oporavile ukupno 1.343 osobe. Na SARS-CoV-2 testirano je ukupno 37.575 osoba.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 129, u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske 42, a u opštim bolnicama 87.

U Republici Srpskoj trenutno su pod zdravstvenim nadzorom 1.943 osobe, a završen je nadzor nad 37.729 osoba.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...