NIJE ŠALA: Crveni križ Zeničko-dobojskog kantona uručio zahvalnice zaraženim od koronavirusa…

Predstavnici Crvenog križa Zeničko-dobojskog kantona uručili su danas zahvalnice za troje Zeničana (majka, kćerka i zet), koji su bili prvi slučajevi infekcije koronavirusom u FBiH.

  • Društvo

  • 02. Jul. 2020  

  • 0

Oni su se uspješno oporavili nakon bolničkog liječenja u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Zeničanka Olivera Zilić, njena kćerka Dajana Zilić i zet Kenan Agić zahvalnice su dobili zbog njihove svijesti o opasnosti koronavirusa i pravovremenom djelovanju.

Zahvalnice su uručene članovima Kriznog štaba Ministarstva zdravstva i Kantonalnog štaba civilne zaštite ZDK zahvalnice za blagovremeno i sistemsko reagovanje u borbi protiv pandemije koronavirusa u ovom kantonu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...