DRŽAVLJANIN BiH SVE PRIZNAO POLICIJI: Otkrivene okolnosti pod kojima se dogodilo ubistvo migranta u Kulen Vakufu…

Ubistvo migranta koje se dogodilo jutros u Kulen Vakufu rezultat je nesretnog slučaja, saznaje BHRT

  • Hronika

  • 02. Jul. 2020  02. Jul. 2020

  • 0

Riječ je o krivolovu a počinilac, državljanin Bosne i Hercegovine je sve priznao policiji.

Podsjetimo, migrant u Kulen Vakufu podlegao je od posljedica ranjavanja vatrenim oružjem, a Iz policije USK su rekli da još uvijek nemaju identitet nastradalog.

“Mještanin Kulen Vakufa jutros je obavijestio policiju kako grupa ilegalnih migranata nosi povrijeđenog muškarca kroz naseljeno područje. Policijski službenici i medicinski tim su izlaskom na teren konstatovali da je muškarac nažalost podlegao povredama, koje su nanesene vatrenim oružjem. Prvim pregledom beživotnog tijela utvrđeno je da je fatalna rana nanesena u predjelu leđa, najvjerovatnije puškom – sačmom. U Kulen Vakuf su upućeni pripadnici Jedinice za specijalističku podršku Ministarstva unutrašnjih poslova USK, kao i Sektora kriminilastičke policije, koji su organizirali opširnu istragu”, izjavio je glasnogovornik policije USK Ale Šiljdedić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...