DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD TESLIĆA: Dječak od 17 mjeseci poginuo u direktnom sudaru Mercedesa i Audija…

Dječak od 17 mjeseci Jovan T. poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Mladikovini kod Teslića, a njegov otac Sanel T. (31), majka Violeta T. (23) i četvoromjesečni brat Jakov T. su povrijeđeni, saznaje “Glas Srpske”.

  • Hronika

  • 03. Jul. 2020  03. Jul. 2020

  • 0

Tragedija se desila u srijedu u 21.15 sati u mjestu Milan-Polje kada su se sudarili Mercedes, u kojem je bio poginuli, i Audi A6, kojim je upravljao Drago J. (70). Svi učesnici nesreće su iz Teslića. Povrijeđenima je ljekarska pomoć ukazana u Službi hitne pomoći Teslić, nakon čega su prevezeni u dobojsku bolnicu.

U Policijskoj upravi Doboj, navodeći inicijale, kazali su da se nesreća desila na putu Tedin Han - Bistričak i da su u njoj učestvovali Mercedes, koji je vozio S. T., i Audi, za čijim je volanom bio D. J.

- U nezgodi je od zadobijenih povreda poginuo putnik, dijete u automobilu Mercedes J. T. (2019. godište), dok su povrijeđeni vozač Mercedesa S. T. i ostali saputnici V. T. i dijete J. T. (2020. godište) - rekli su iz policije.

Prema nezvaničnim informacijama i pričama mještana, do nesreće je došlo na krivini koju vozač Audija Drago J. nije uspio da savlada pa je došlo do sudara sa Mercedesom.

- Dosadašnji rezultati istrage ukazuju na to da je Audi išao iz pravca Blatnice prema Tesliću te da u je krivini u naselju Milan-Polje djelimično prešao u suprotnu traku. U tom trenutku, iz suprotnog smjera naišao je Mercedes, za čijim je volanom bio Sanel T. te je došlo do sudara - kazao je izvor blizak istrazi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...