TEŠKA SITUACIJA U SJEVERNOJ MAKEDONIJI: Sve veći broj umrlih i novozaraženih

U Sjevernoj Makedoniji umrlo je još sedam osoba s koronavirusom i registrovano 165 novih slučajeva te zaraze, objavilo je danas Ministarstvo zdravlja.

  • Regija

  • 03. Jul. 2020  03. Jul. 2020

  • 0

Kako se navodi u saopštenju, ukupan broj preminulih od Covida-19 porastao je na 328, a broj dijagnostikovanih slučajeva od početka epidemije na 6.787.

Takozvanih aktivnih slučajeva ima 3.583, a na respirator je priključeno devet pacijenata.

Institut za javno zdravlje Sjeverne Makedonije registrovao je danas još 128 pacijenta koji su ozdravili, čime je broj izliječenih povećan na 2.876.

U prethodna 24 sata urađena su 1.454 testa na prisustvo koronavirusa, a od početka epidemije u Sjevernoj Makedoniji ukupno 64.837.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...