ON SE NE BOJI KORONE: Princ od Monaka dolazi u Sarajevo, a povod je...

"Zvanično je potvrdio da će doći u Sarajevo i zajedno sa nama otvoriti Olimpijski muzej"

  • Mini market

  • 03. Jul. 2020  

  • 0

Albert II, princ od Monaka, posjetit će Sarajevo - kako bi prisustvovao otvaranju renoviranog Olimpijskog muzeja u glavnom bh. gradu, potvrdio je za N1 gradonačelnik Sarajeva, Abudlah Skaka.

Skaka je potvrdio da je Olimpijski muzej završen, da su prebačeni svi eksponati - te da je on trebao biti otvoren 6. aprila, na Dan Grada Sarajeva. To je odgođeno zbog pandemije korona virusa.

"Trebao je biti otvoren 6. aprila, međutim to se nije desilo zbog korone. Odlučili smo da ga otvorimo u 10. mjesecu - kada nam je svoj dolazak potvrdio princ Albert iz Monaka. Obećao je zajedno sa nama otvoriti muzej. Zvanično je potvrdio da će doći u Sarajevo i zajedno sa nama otvoriti Olimpijski muzej", izjavio je Skaka.

Knez Albert II. od Monaka i supruga očekuju dijete / Bljesak.info ...

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...