BAKIR IZETBEGOVIĆ: "Vrijeme je da se pokrene..."

Šefa SDA u utorak očekuje sastanak sa šefovima HDZ-a i SNSD-a.

  • Politika

  • 04. Jul. 2020  04. Jul. 2020

  • 1

Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović danas je u Vijećnici u Sarajevu prisustvovao redovnoj sjednici Asocijacije mladih svoje stranke.

Nakon sjednice ili je, možda, izašao ranije, nismo provjerili, govorio je šta bi se u utorak , 7. jula, moglo dešavati na njegovom sastanku s liderima SNSD-a i HDZ-a BiH Miloradom Dodikom i Draganom Čovićem.

"Razgovarat ćemo o nekim bitnim stvarima, kao što su budžet, izmjene Izbornog zakona, imenovanje Selme Cikotića u Vijeće ministara BiH i sva ostala imenovanja. Vrijeme je da se to pokrene", kaže Izetbegović. Čović je, pak, nešto ranije izjavio da njegova partija neće podržati prijedloge SDA.

(S. B.) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...