VELIMIR ILIĆ, BIVŠI SRBIJANSKI MINISTAR PORUČIO: "Vučiću Aleksandre, ti nisi predsednik, ti si go...no, koje će srpski narod počistiti sa vlasti!" (VIDEO)

Pogledajte cijelo urnebesno obraćanje Velimira Ilića koje je postalo hit na društvenim mrežama.

  • Regija

  • 05. Jul. 2020  05. Jul. 2020

  • 1

Velimir Ilić, dugogodišnji ministar u nekoliko Vlada Srbije, jedan od junaka Petog oktobra 2001. kada je predvodio proteste protiv bivšeg srspskog diktatora Slobodana Miloševića, doživjeo je potpuni potop na izborima u Srbiji održanim prije dvije nedjelje.

Bio je to povod da se "Velja iz Čačka" na sebi svojstven, uvredljiv, psovački i prijeteći način obrati predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i zaprijetio mu: "Ili ćemo mi tebe smeniti, ili ćeš ti nas pobiti!".

Pogledajte cijelo urnebesno obraćanje Velimira Ilića koje je postalo hit na društvenim mrežama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...