DODIK O NOVIM MJERAMA: "Ako struka kaže da se zatvore kafići, hoteli i sve što treba, ZATVORIT ĆEMO!"

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je da su samodisciplina i poštovanje mjera i dalje glavno opredjeljenje Republike Srpske u sprečavanju širenja virusa korona.

  • Politika

  • 05. Jul. 2020  

  • 0

- Brine nas što sve veći broj ljudi traži intenzivnu njegu. Mi ćemo poštovati ono što nam kaže struka. Ako oni kažu da se zatvore kafići, hoteli i sve što treba, zatvorićemo i nećemo uopšte oklijevati - izjavio je Dodik novinarima u Kozarskoj Dubici.

Dodik je pojasnio i da je pitanje uvođenja represivnih mjera zbog povećanog broja zaraženih ovih dana "velika patnja odgovornih".

On je ukazao da Republika Srpska prati šta rade i druge zemlje u okruženju i da je očigledno da "prvi talas" nije prestao.

- Nije ovo drugi, ovo je nastavak epidemije i vidljivo je da ima veći broj zaraženih sa slabijim intenzitetom - rekao je Dodik.

(RTRS/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...