NOVI DETALJI JEZIVE NESREĆE U SRBIJI: Pijani vozač odveo u smrt tri ženske osobe

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje oko 3,30 sati na putu Ruski Krstur-Kula, na licu mjesta poginule Tatjana Gudž (15) i Marija Fekete (17) dok je Božidarka Đukić (23) preminula u bolnci. Nastradale su kada je njihov drug Mihajlo Sabadoš (23) izgubio kontrolu nad "renoom", sletio s puta i prevrnuo se u kanal

  • Hronika

  • 05. Jul. 2020  05. Jul. 2020

  • 0

Vozilo marke "reno megan" kojim je upravljao Mihajlo Sabadoš (23) iz Ruskog Krstura sletjelo je s puta, a policija je utvrdila da je vozač u krvi imao čak 1,50 promila alkohola.

U trenutku kada se nereća dogodila, niko od putnika nije imao vezan siguronosni pojas.

Podsjetimo, somborska policija uhapsila je M. S. (23) iz Ruskog Krstura, zbog sumnje da je, jutros oko 3,30 sata, na putu između Kule i Ruskog Krstura, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule tri osobe, a još dvije su teško povrijeđene.

M.S. se tereti da je kao vozač putničkog automobila "reno megan", pod dejstvom alkohola i usljed neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa puta u odvodni kanal.

Osumnjičenom M. S. koji je u saobraćajnoj nezgodi zadobio lakše tjelesne povrede, određeno je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Preživjeli devojčica i mladić ubrzo su prebačeni u na Institut u Novi Sad.

- Djeca su u izuzetno teškom zdravstvenom stanju sa povredama opasnim po život. Dijagnostika je u toku - izjavila je dr Andrea Đuretić iz ovog Instituta.

Kako kažu mještani Ruskog Krstura, Mihajlo se vraćao iz Vrbasa, sa njim je u kolima bio i Jovan. Navodno su tri devojčice, Tatjanu, Mariju i Milicu pokupili u Kuli. One su stopirale na putu za Ruski Krstur.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...