POČASNI GRAĐANIN SARAJEVA JOŠ PRIMA KISIK: Nove informacije o zdravstvenom stanju Čedomira Jovanovića…

Kako su za srbijanske medije ispričali izvori bliski Jovanoviću, on je malaksao nakon što je danima imao visoku temperaturu, a pri tome se još bori i s kašljem.

  • Regija

  • 06. Jul. 2020  06. Jul. 2020

  • 0

"Čedomir Jovanović smješten je zajedno sa još dvije osobe u sobi, a po bolnici se sam kreće. Iako je vidno iscrpljen, on bez problema sam odlazi do kupatila i pomalo šeta hodnicima. Povremeno prima kisik, ali to je uobičajeno. Neke pacijente povremeno stave na kisik više iz psiholoških razloga kako bi se smirili kada se uzbude i skoči im tlak“, ispričao je izvor.

Prije tri dana, i iz LDP-a su naveli da je stanje Jovanovića “stabilno, bez pogoršavanja i neželjenih komplikacija”.

"Ljekari su zadovoljni kako se liječenje odvija, dobro je odreagirao na terapiju. Normalno komunicira sa svojom porodicom, kreće se. Zahvaljuje ljekarima na njezi i požrtvovanju i brizi za svakog pacijenta“, naveli su iz stranke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...