"BAD BLUE BOYSI" SKANDIRALI: "Šugava Rijeko, puna si Srba, ima još vrba"

Rijeka je u nedjelju u 33. kolu HNL-a ugostila Dinamo, šampiona Hrvatske, i pobijedila ga rezultatom 2:0.

  • Hronika

  • 06. Jul. 2020  06. Jul. 2020

  • 2

Navijači Dinama iz Zagreba ponovo su vrijeđali Riječane i Srbe tokom jednog fudbalskog meča.

Rijeka je u nedjelju u 33. kolu HNL-a ugostila Dinamo, šampiona Hrvatske, i pobijedila ga rezultatom 2:0. Ipak, kako to nerijetko biva, glavna tema utakmice odigrane pred ograničenim brojem gledalaca nije bio fudbal, već pogrdno skandiranje oko 150 "Bad Blue Boysa".

"Šugava Rijeko, smrdljivi grade, pobit ću pola tvoje Armade/Šugava Rijeko, puna si Srba, ne brini Rijeko, ima još vrba", moglo se čuti na Rujevici. Podsjetimo da je Hajduk kažnjen jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama zato što je "Torcida" tokom utakmice protiv Lokomotive skandirala: "Oj, hrvatska mati, Srbe ćemo klati."

(NN) 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...