OVA MAJKA JE ZADIVILA SVIJET: Nakon teške borbe sa koronavirusom rodila trojke

Maggie iz Houstona postala je majka tri zdrave bebe nakon teške borbe s covidom-19. Ova žena je bila 28 sedmica trudna kad je 8. maja primljena u bolnicu. Njen nalaz na koronavirus bio je pozitivan i hospitalizirana je kako bi ljekari mogli pratiti zdravlje beba.

  • Šareni svijet

  • 06. Jul. 2020  

  • 0

"Maggie se brinula o svima osim o sebi. Brinula se o zdravlju trojki, supruga i petogodišnjeg sina, kao i ljekarima i sestrama koji su brinuli o njoj", stoji u opisu fotografije objavljene na stranici Women's Hospitala iz Teksasa. 

Njen suprug je također bio pozitivan na covid-19 te je nije mogao posjetiti. Nakon pet obavljenih testova, od čega su posljednja dva bila negativna, Maggie je 4. juna završila na hitnom carskom rezu jer je jednoj bebi pupčana vrpca bila omotana oko vrata.

Rodila je Isabellu, Nathaniela i Adriela u dvije minute razmaka. Sve bebe su zdrave, ali su nedonoščad pa su ostale na odjelu intenzivne njege. Maggie je kod kuće i čeka trenutak kada će ih moći dovesti sa sobom.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...