OLUJNO NEVRIJEME POHARALO ZAGREB I OKOLICU: Orkanski vjetar lomio stabla, nosio krovove… (FOTO; VIDEO)

Zagreb i dijelove centralne i sjeverne Hrvatske u večernjim satima pogodila je najavljena oluja i prouzrokovala probleme.

  • Hronika

  • 07. Jul. 2020  07. Jul. 2020

  • 0

Sinoć nešto poslije 22 sata u Zagrebu je počeo puhati snažan vjetar, koji je lomio stabla, ali i dijelove krovova. 

Kako je objavio Neverin, prije 23 sata, njihova mjerna stanica na Trešnjevki zabilježila je jake udare vjetra, a počela je padati i jaka kiša.

U Rugvici je vjetar srušio veliko stablo na cestu u trenutku kad je njome prolazio auto. Intervenirala je Hitna pomoć. Na mjesto događaja izašli su i vatrogasci. Oni su u kratkom vremenu uspjeli ukloniti drvo, koje se srušilo po cijeloj dužini ceste.

alt

Vatrogasci su i na zagrebačkoj Savici intervenirali zbog vjetra koji je rušio stabla.

alt

Jak je vjetar, kako javlja Index.hr, odlomio i dijelove krovova u Zagrebu. 

alt

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...