NOVI PROBLEMI ZA TRUMPA: "Odmetnuta" nećakinja tvrdi da je predsjednik SAD-a toksičan i da mu je varanje način života

Američki predsjednik i njegova porodica pokušali su sudskim putem zaustaviti objavljivanje knjige "Previše i nikad dovoljno".

  • Svijet

  • 07. Jul. 2020  07. Jul. 2020

  • 0

Odmetnuta nećakinja američkog predsjednika, prema saopćenju o memoarima objavljenom u ponedjeljak, piše u svojoj knjizi da je Donald Trump "toksičan", "uvrnut" i "varanje mu je način života", a vlastitog oca omalovažavao je kad je počeo patiti od Alzheimerove bolesti.

Saopćenjem izdavačke kuće "Simon & Schuster" objavljivanje knjige "Previše i nikad dovoljno" najavljeno je za 14. umjesto 28. jula.

Američki predsjednik i njegova porodica pokušali su sudskim putem zaustaviti objavljivanje knjige.

Izdavač je objasnio da je pomaknuo na ranije datum obljavljivanja knjige zbog "velike potražnje i iznimnog interesa".

Chris Bastardi, portparol Mary Trump, upitao se zašto predsjednik i njegova porodica i dalje pokušavaju spriječiti objavljivanje knjige.

"Pokušaj predsjednika da ušutka privatnu osobu tek je posljednji u nizu problematičnih poteza koji su već destabilizirali podijeljenju naciju, suočenu s globalnom pandemijom", kazao je Bastardi upitavši čega se to Donald Trump toliko boji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...