LUKAČEVA SILA: Predstavnik "Pravde za Davida" uhapšen tokom davanja izjave (VIDEO)

Predstavnik grupe građana "Pravda za Davida" Ozren Perduv uhapšen je danas na Trgu Krajine u Banja Luci tokom pokušaja davanja izjave za medije.

  • Hronika

  • 07. Jul. 2020  07. Jul. 2020

  • 2

Grupa "Pravda za Davida" zakazala je konferenciju za novinare u 18 sati na kojoj su tri člana trebala dati izjavu, ali do toga nije došlo, prenosi N1.

Policijski službenici PU Banjaluka opkolili su Perduva i tražili su od njega da kaže ljudima koji su sjedili udaljeni nekoliko metara da se uklone ili će ga u protivnom uhapsiti. S obzirom da je odgovorio da nema ništa s tim ljudima, policijski službenik je uhapsio Perduva pred medijima. U Banja Luci je i dalje na snazi zabrana okupljanja građana na Trgu Krajine.

Grupa "Pravda za Davida" više od dvije godine traga za istinom i traži okončanje istrage u slučaju ubistva 21-godišnjeg Banjalčanina Davida Dragičevića.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...