BAČENE BOMBE NA PORODIČNU KUĆU: Jedna se nije aktivirala, dok je druga...

...napravila oštećenja, ali sada su važniji motivi za ovaj napad.

  • Hronika

  • 08. Jul. 2020  08. Jul. 2020

  • 0

Na porodičnu kuću u Bijeljini noćas su bačene dvije bombe, od kojih jedna nije eksplodirala, potvrđeno je za "Nezavisne novine".

“Policijska stanica Bijeljina noćas oko 3.30 zaprimila je prijavu da je NN lice ili više njih bacilo dvije ručne bombe u dvorište porodične kuće u Mačvanskoj ulici u Bijeljini”, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina. U saopštenju se navodi da se jedna eksplozivna naprava nije aktivirala, dok druga jeste i ista je napravila oštećenja na prozoru kuće i vratima pomoćnog objekta.

U toku je uviđaj službenika Policijske uprave Bijeljina. O svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...