LJUT JE KAO KARAĐORĐE: Vučić vidio da je vrag odnio šalu, ponovo će se Srbiji obratiti...

...u 15 sati.

  • Regija

  • 08. Jul. 2020  08. Jul. 2020

  • 0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas će se u 15 sati obratiti javnosti, što je njegovo drugo obraćanje u protekla 24 sata, prenosi Beta.

Nakon njegovog jučerašnjeg obraćanja, u kojem je najavio uvođenje policijskog sata u Beogradu tokom narednog vikenda, pred Skupštinom Srbije okupilo se više od deset hiljada ljudi, nezadovoljnih tom odlukom. Demonstranti su pokušali da uđu i u zgradu Skupštine, ali ih je policija u tome spriječila. Nešto kasnije stigla su policijska pojačanja pa je bilo oštrih sukoba s okupljenima.

Za večeras u 18 sati Savez za Srbiju, najveća opoziciona grupacija u Srbiji, najavio je proteste u centru Beograda, a jedan od povoda je najavljeno uvođenje policijskog sata.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...