VUČIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: "Iz Hrvatske su koordinirani napadi na Srbiju!"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić više od pola sata govorio je o jučerašnjem ratu na ulicama Beograda između demonstranata i policije, u kojem su demonstranti koristili kamenice, a policija pendreke i suzavac.

  • Regija

  • 08. Jul. 2020  08. Jul. 2020

  • 1

Vučić je rekao da su u nerede upletene strane službe iz regije, ali nije precizirao koje. 

Zato je na pitanje novinarke jednog od njegovih omiljenih tabloida koji ga glorificira i za njega se obračunava s neistomišljenicima, notornog "Informera", najveći dio krivice svalio na hrvatske političare. 

Komentirao je tako tvit Jadranke Kosor, koja je ustvrdila da bi trebalo tražiti izbacivanje Vučićeve Srpske napredne stranke iz Evropske pučke stranke, kazavši da ga fascinira spremnost da se podrže oni najgori u Srbiji. 

Spomenuo je Davora Ivu Stiera.

"Iz Hrvatske su koordinirani napadi na Srbiju.Pogledajte što je napisao Davor Stier, pozivam da to pronađete. Rekao je da za nas problemi nastaju dolaskom Vučića na vlast... Nek' oni rade svoj posao, nek' uključuju i isključuju... Gadosti iz hrvatskih medija samo pokazuju zainteresiranost u napadima na našu zemlju. Postavite sebi pitanje zašto je tako", rekao je Vučić.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...