SKANDALOZNO SUĐENJE: Na sudu prikazan video pijanog Deppa kako razbija stvari: "Sad ćeš vidjeti ludilo"

Holivudski glumac Johnny Depp zanijekao je u utorak na londonskom sudu da ima problema s kontrolom bijesa, prvog dana suđenja po njegovoj tužbi za klevetu protiv britanskog tabloida koji ga je nazvao "mlatiocem žene".

  • Show

  • 08. Jul. 2020  09. Jul. 2020

  • 0

Depp je kazao da ponekad izražava bijes destruktivnim ponašanjem, ali da to ne znači da ima problema s kontrolom bijesa.

"Ja se i smijem, ali nemam problem kontrole smijanja", prenio je njegove riječi "Sky News".

Depp i njegova bivša partnerica Amber Heard fotografirani su kako odvojeno dolaze na sud, a očekuje se da će tokom trosedmičnog suđenja svjedočiti i druge filmske zvijezde. 

Deppovi advokati kazali su da je pedesetsedmogodišnji glumac tužio izdavača tabloida "Sun" i izvršnog urednika zbog teksta objavljenog 2018. u kojem se Depp u naslovu opisuje kao "mlatilac žene".

Na sudu je prikazan i snimak Deppovog ludila na kojem se vidi kako je razbijao kuhinjske elemente, a zatim i bocu vina. "Želiš vidjeti ludo? Sad ćeš vidjeti...", čuje se Depp na snimku.

Heard se razvela od Johnnyja nakon godinu dana braka i pet godina veze. Zatražila je razvod u maju 2016. te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Deppa. Kao razlog zahtjeva za razvod braka glumica je navela 'nepomirljive razlike', a nasilje je, prema njezinim riječima, kulminiralo kad bi Johnny bio pod utjecajem alkohola i droga.

This photo shows Heard with what is claimed to be a bruise on her arm after an alleged incident in March 2013. Heard alleges she was attacked by Depp after laughing at his tattoo and when he allegedly tried to torch a painting

Lines of cocaine on a table that were allegedly taken by Depp, which has been referred to open court during today's hearing

Hollywood legend Johnny Depp arriving at the High Court in London today for the second day of his blockbuster libel case against the publishers of The Sun and its executive editor Dan Wootton

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...