DRAMATIČNI SNIMCI OBIŠLI SVIJET: Pogledajte kako je izgledao napad na novinarku koja je uredno pokazala legitimaciju, ni Boris Tadić nije se dobro proveo… (VIDEO)

Građani Beograda, Novog Sada i Kragujevca protestirali su na ulicama svojih gradova.

  • Regija

  • 09. Jul. 2020  09. Jul. 2020

  • 0

Građani su se okupili povodom donošenja odluke o ponovnom uvođenju policijskog sata od petka do ponedeljka zbog, kako je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao, alarmantne situacije u Beogradu.

Jake policijske snage nešto prije 1 sat jutros razbile su demonstrante, a nešto ranije, na Tašmajdanu snimljeno je brutalno premlaćivanje demonstranata.

Deset minuta poslije ponoći, novinarke Nova.rs Milicu Božinović i Natašu Latković napala je policija. Milica je uredno pokazala legitimaciju, ali je policajac udario po ruci pendrekom i izbio joj telefon jednom, pa drugi put. Sve je snimljeno uživo. Kako kaže Milica, policiju nije zanimalo šta im govori i da je novinarka. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...