GRADONAČELNIK MOSTARA U BOLNICI: Bešlić ne vjeruje mostarskim doktorima, liječi se u Zagrebu

Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić nalazi se na pretragama u Kliničkom bolničkom centru u Zagrebu zbog ranijih problema koje je imao sa srcem.

  • Društvo

  • 09. Jul. 2020  09. Jul. 2020

  • 2

Tamo ga je, kako je saopćeno portalu Večernji.ba, posjetio njegov prijatelj i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

S njim u društvu bili su i prof. dr. sc. Ante Ćorušić, direktor Kliničkog bolničkog centra Zagreb, zatim predstojnik Klinike za bolesti srca i krvnih žila, akademik Davor Miličić, pročelnik za zdravstvo Grada Zagreba, dr. sc. Vjekoslav Jeleč i kardiolog iz KBC-a Zagreb doc. dr. sc. Joško Bulum.

Bešlić je krajem novembra 2019. godibe bio na pretragama u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar, gdje su mu rađene detaljne pretrage pluća i bubrega. Tada mu je, između ostalog, utvrđen poremećaj u radu bubrega, nakon čega je zaključeno da se Bešlić odmah uputi u Zagreb radi kvalitetnije dijagnostike.

Bešlić je do sada imao nekoliko operativnih zahvata zbog problema s kardiovaskularnim sistemom, od Zagreba do Maribora.

(Sl. B.)

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...