„KOD NAS O SVEMU ODLUČUJE VOĐA…“: Vodeći srbijanski epidemiolog začepio usta Vučiću…

Nakon što ga je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić napao, oglasio se i dr. Zoran Radovanović.

  • Regija

  • 10. Jul. 2020  10. Jul. 2020

  • 0

"Predsednik Republike, nažalost, ne razume procedure u demokratskom svetu", ocijenio je za Nova.rs epidemiolog Zoran Radovanović povodom izjave Aleksandra Vučića da je Radovanović licemjer, jer kritikuje rad Kriznog štaba, a nije prihvatio ponudu Predraga Kona da preuzme njegovo mjesto u tom štabu.

“Predsednik Republike, nažalost, ne razume procedure u demokratskom svetu. Ne može kolega Kon, kao kralj spreman na abdikaciju, da bira kome će da ustupi tron”, kazao je Radovanović za Nova.rs.

On dodaje da, tamo gdje institucije funkcioniraju, one biraju članove Kriznog štaba i sličnih tijela.

“U njihovom odsustvu, o svemu odlučuje Vođa. On se još nije oglasio”, zaključio je Radovanović u kratkoj pisanoj poruci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...